Mid Week

415

Check-in: 16u00 Check-out: 11u00
Categorie: Product ID: 1241

Beschrijving

Naast een koffiezetmachine (met koffie) werd elke tent voorzien van een ruime, moderne ijskast. De gemeenschappelijke chalet werd voorzien van een heus kookfornuis met oven en microgolf.

Slapen doet u in een heuse boxspring en voor de kinderen worden kinderbedjes of stapelbedden voorzien. Uw autosleutels en waardepapieren kunt u kwijt in uw persoonlijk kluisje in uw tent. Extra bedje nodig? Rosy fikst het in een wip.

Alle tenten worden elektrisch verwarmd en zijn voorzien van een ruime zithoek, met koeienvellen die de ‘outdoor’-beleving nog versterken. Uiteraard is er gratis WiFi voor elke tent. En van vliegende, zoemende beestjes hoeft u niets te vrezen, want die pakken onze mechanische insectenverdelgers wel aan.

Het gemeenschappelijke sanitaire blok met afzonderlijke douchecabines bevindt zich op enkele seconden stappen van de tenten, maar garandeert dankzij de uitgekiende ligging een maximum aan privacy.

Over handdoeken en lakens hoeft u zich geen zorgen te maken. Bij uw aankomst ligt een pakket frisse handdoeken en lakens op u te wachten. Het comfort van een hotel, maar dan te midden de velden.

Elke tent is uitgerust met een ijskast, waarin een verwelkomingspakket voor u klaar staat, dat uw eerste ontbijt in Rosy Garden een extra dimensie zal geven. U kunt er uiteraard al uw eigen voedingswaren in kwijt, maar vindt er ook biobier van een lokale brouwer en wat kleine snacks en streekproducten voor de kleine honger.

Onze warme bakker komt elke dag langs. Een telefoontje volstaat om uw bestelling ter plaatse te laten leveren. Een luxeontbijt wordt in een handomdraai voor u geregeld.

De lokale slager garandeert op zijn beurt het beste vlees voor op de barbecue. Dit uiteraard zonder enige verplichting.

De gemeenschappelijke chalet werd uitgerust met een heus kookfornuis met oven en microgolf, maar aarzelt u vooral niet om uw verblijf extra gezellig te maken met de barbecues en de vuurkorven op het terrein.

Even geen zin om zelf te koken? Op een boogscheut van Rosy Garden liggen twee toprestaurants, met menu’s om vingers en duimen af te likken. Rosy wijst u graag de weg. Op voorhand reserveren is aangewezen, gezien zij met dagverse producten werken.