Elke tent is uitgerust met een ijskast, waar je je eigen voedingswaren in kwijt kan, een verwarmingsapparaat, een ventilator, een kluisje en een apparaat voor eventuele niet uitgenodigde gasten in je tent zoals vliegen en muggen. Dagelijks komen we langs met bedlinnen en handdoeken, inbegrepen in de prijs.

Onze warme bakker komt elke dag langs. Een telefoontje volstaat om uw bestelling ter plaatse te laten leveren. Een luxeontbijt wordt in een handomdraai voor u geregeld.

De lokale slager garandeert op zijn beurt het beste vlees voor op de barbecue. Dit uiteraard zonder enige verplichting.

De gemeenschappelijke chalet werd uitgerust met een heus kookfornuis met oven en microgolf, maar aarzelt u vooral niet om uw verblijf extra gezellig te maken met de barbecues en de vuurkorven op het terrein. Het materiaal ligt op je te wachten, alleen de kolen en het vlees hoef je nog mee te nemen.

Even geen zin om zelf te koken? Op een boogscheut van Rosy Garden liggen twee toprestaurants, met menu’s om vingers en duimen af te likken. Rosy wijst u graag de weg. Op voorhand reserveren is aangewezen, gezien zij met dagverse producten werken.