Ontmoet Rosy

Hallo!

Laat u bij aankomst verwelkomen door Rosy, de joviale gastvrouw, die tijdens uw verblijf steevast voor u klaar zal staan. Nu haar volwassen dochter en zoon zich momenteel op het studentenleven storten (geneeskunde en ingenieurschap) en haar echtgenoot zich op de veehoeve focust, kan Rosy zich met volle overgave ontfermen over de bezoekers van de GLAMPING. Nood aan wat advies, tips voor een uitstapje of hulp bij een praktisch probleempje? Rosy staat steeds paraat.

Love

Kindvriendelijk

Laat u niet afschrikken door de nabijheid van de vijver. Om de veiligheid van de kinderen te garanderen, werd de vijver voorzien van een afsluiting - met slot - waardoor u zorgeloos kunt kokkerellen of chillaxen, terwijl de kinderen het terrein verkennen of de koeien terroriseren. In de buurt van het water kunnen ze kampen bouwen in een naburig bosje, weliswaar onder toezicht van een volwassene, net omwille van de nabijheid van het water.

Doordat het terrein op veilige afstand ligt van de straat en volledig wordt omzoomd door een stevige omheining, kunnen de kinderen naar hartenlust spelen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het gemotoriseerde verkeer.

Bereikbaarheid

Rosy Garden ligt op de grens van Lichtervelde en Torhout, op slechts enkele kilometers van de autosnelweg (E403/A17). Het treinstation ligt op slechts 4 km van onze hoeve, maar mits een seintje vooraf fiksen wij een shuttledienst voor u en uw bagage.

Een dagje naar de kust, of toch maar het binnenland in? Vanuit Lichtervelde spoort u op een half uurtje naar Oostende, Blankenberge of De Panne (Plopsaland), maar er zijn ook rechtstreekse treinverbindingen naar Gent, Kortrijk of Doornik

rosy