01

Ontdek het provinciedomein Bulskampveld in het Brugse Ommeland op slechts 18km van onze glamping. Je kan er wandelen, fietsen en deelnemen al tal van activiteiten voor zowel jong als oud. Ga zeker ook eens het prachtig gerenoveerd kasteel bekijken!

02

Zin in een trip langs de monumenten en begraafplaatsen van de Eerste Wereldoorlog? Fix nu al een afspraak met historicus Christophe Deconinck van Cruising Along the Frontline, die u bij Rosy Garden komt oppikken voor een privétour van enkele uren of een ganse dag langs de slagvelden van 14-18.

Liever een rondrit langs de beste brouwerijen van West-Vlaanderen? Laat u door de gids mee nemen in en duik onder in de wereld van het gouden gerstenat. Proef de verschillende bieren op de plaats waar ze gebrouwen worden. Glaasje op? Geen zorgen. De gids is BOB en brengt u ’s avonds veilig terug naar Rosy Garden.

Een combinatie van oorlogsmonumenten en brouwerijen kan uiteraard ook altijd. Neem vrijblijvend contact op met Christophe via 0472/302.970 of info@CruisingAlongTheFrontline.be.

03

In hartje Torhout vindt u het enige Mosterdmuseum, alsook het authentieke Aardewerkmuseum.

Met de wagen staat u in een wip bij het majestueuze kasteel van Wijnendale, de verblijfplaats van de Graven van Vlaanderen. Ook het neogotische kasteel van Loppem is zeker een bezoekje waard.

04

Vanuit onze hoeve start een looplus die u in amper enkele minuten tot in het hart van het Groenhovebos brengt. In deze groene long van het Houtland werd een gloednieuw speelpark aangelegd, compleet met deathride en openlucht gym, voorzien op kracht- en cardiotraining. De tearoom aan de rand van het bos is de uitgelezen plek om wat op adem te komen.

Iets verderop komt u langs de paardrijschool ‘Groenhove’, waar u losse lessen kunt volgen en waar bijzondere lessenreeksen worden aangeboden voor jonge beginnende ruitertjes en amazones.

05

Tijdens de zomermaanden kunnen wij u doorverwijzen naar een verhuurder uit de buurt die zijn Vespa’s, waarvoor een B-rijbewijs volstaat, voor een democratische prijs (en een huurwaarborg) ter beschikking stelt.

06

Door de ligging in het hartje van het Houtland, ligt Rosy Garden quasi bovenop de Houtlandroute en tal van knooppuntroutes, die elkaar vlakbij kruisen.

Geen fietsrek op de wagen? Geen nood. Wij stellen enkele fietsen ter uwer beschikking, die u voor kleinere afstanden vrij en gratis kunt gebruiken. Liever een elektrische fiets? Geen probleem! We hebben nu ook vijf elektrische fietsen ter beschikking voor verhuur.