Onze exclusieve, stevige tenten staan opgesteld aan de rand van een rustige, uitgestrekte waterpartij, tussen de weides en het groen. De bomen en de struiken werden strategisch aangeplant om u te beschutten tegen de wind. Op het water drijven een kano en een roeiboot, klaar om door u te worden uitgetest. Breng gerust uw visgerief mee, want de snoekbaarzen in de vijver dagen u uit tot een partijtje touwtjetrek. Voor een gezellig avondje binnen, zijn er verschillende gezelschapspelletjes voor handen.

Drie tenten. Niet meer. Omdat we dit exclusieve kader willen voorbehouden voor de echte levensgenieters. Zo garanderen we de stilte voor de rustige meerwaardezoeker of de privésfeer voor wie houdt van een gezellig avondje in goed gezelschap.

Quality time met z’n tweetjes, weekendje met de kids of in groep? Check snel onze kalender, om na te gaan wanneer de tenten (solo of alle drie tegelijk) beschikbaar zijn. Wil je slechts voor 1 nacht boeken? Geen probleem! Stuur een mail naar info@rosygarden.be

Voor in koudere periodes rusten we de tenten uit met een kacheltje, flanellen lakentjes en verschillende dekentjes en kussentjes om gezellig je handen en voeten bij op te warmen.